WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 5.00 /5

Firebug JavaScript Për Firefox Plug-Në

Firebug thanks për shfletuesin Firefox, në kodin JavaScript, vëzhgimet kanë aftësinë për të punësuar. Kjo Firefox plug-në formate, HTML dhe CSS ju mund të shihni, ju mund të redaktuar atë. Sidomos në gjuhën e JavaScrip kodin e shkruar nga zhvilluesit për një shumë të bukur add-on. Firebug thanks që shkruani kodin JavaScript që të mund të kapur gabimet në kodin e shkruar dhe se si ajo punon, dhe ju mund të shihni live. Kategori: Firefox Add-ons , Shfletues Sistemi Operativ WINDOWS.

Firebug image
Firebug

shkarkuar

  • Licencë : I lirë
  • Version : 2.0.6
  • Madhësia : 2.43 MB
  • Sistemi Operativ :
    • WINDOWS
  • Sistemi Operativ Version : Win7/Vista/WinXP
  • Prodhuesi :
  • Data E Rinovuar : 2015-02-13